You are here
Alles over de verdamper (en de verschillende namen die het heeft) FAQ 

Alles over de verdamper (en de verschillende namen die het heeft)

De verdamper. De een noemt het zo, een ander gebruikt het woord atomizer en weer iemand anders kan voor het zelfde item de benaming clearomizer gebruiken. Lees hier alles over dit object wat verschillende genoemd wordt.
Laten we beginnen met het doel van dit “ding”. Het doel is de vloeistof te “verdampen” zodat jij het kan inhaleren, het is een van de belangrijkste dingen van de elektrische sigaret.

Waarom de verschillende namen dan?

De verschillende namen hebben ook te maken met de verschillen tussen de verdamers. In de loop van de tijd is dit object gaan evalueren. Men heeft geluisterd naar de consument. Een update aan een verdamper betekend ook een naamsverandering.

Cartomizer: dit is de oorspronkelijke verdamper

Nadeel was dat die niet te hervullen was waardoor je e-sigaret onbruikbaar werd. Zonde. Tijd voor een verbetering heeft men moeten denken.

Atomizer: Dit is de opvolger van de cartomizer

De update ten opzichte van de cartomizer is dat deze te hervullen was. Dit is dus het vloeistofreservoir en atomizer in een. Nadelen die ontstonden waren dat het begon te lekken.

voorbeeld van een atomizer
voorbeeld van een atomizer

Clearomizer

Deze zijn eenvoudig te vullen, ze lekken bijna niet meer, ze gaan lang mee en ze zijn doorzichtig. Clearomizers combineren hebben dus het best of both worlds gecombineerd.

voorbeeld van een clearomizer
voorbeeld van een clearomizer

 

Welke verdamper kies jij?

Dit is eigenlijk een persoonlijke keuze. Ze verschillen niet alleen kwa techniek maar ook kwa uiterlijk.

De clearomizers zijn kwa omvang iets groter dan de elektrische sigaretten met een atomizer of cartomizer. Dus wanneer je zo een esigaret gebruikt dan val je wel op.

Ik zal je wel vertellen welke ik niet zal nemen, en jij dus ook beter niet kan nemen. Ik zou niet de cartomizer nemen. De techniek is toch iets verouderd en het heeft geen enkele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld de atomizer.

Mijn ongevraagde advies aan jou is, ben je een beginner? Neem dan een e-sigaret met een atomizer. Hiermee kun je niet fout zitten en het is zeer betaalbaar.

Related posts