Hosu Elektrische Sigaretten

Hosu Elektrische Sigaret

Hosu Eleketrische sigaretIk krijg soms mailtjes met de vraag wat de goedkoopst elektrische sigaret is. Mensen willen niet te veel betalen voor een e-sigaret en vinden 50+ euro toch vaak te duur. Ik ben op onderzoek uit gegaan en heb een aantal modellen gevonden die voor een redelijke prijs aangeschaft kunnen worden.

In mijn vorige blog artikel heb ik het gehad over goedkope e-sigaretten. Dit was een enkele kit (dus je krijgt 1 clearomizer en 1 batterij).

Zelf vind ik het prettiger om toch twee clearomizers en twee batterijen te hebben omdat je dan sowieso een extra hebt. Zo kun je altijd elektronisch roken!

Hosu – elektrische sigaretten

Deze website schijnt zelf esigaretten te verkopen, de prijzen zijn geweldig.
Een e-sgiaret met een dubbele batterij en clearomizer kost rond de 30-40 eur. De naam van dit model is de Hosu 5 double kit.

 

De prijs is echt heel goed. Voor 40 eur heb je een pakket welke normaal 50+ kost.

Wat ontvang je?

  • Clearomizer x 2
  • Batterij x 2
  • Draagtas
  • Usb kabel
  • Oplader
  • Handleiding

Voor wie is deze kit goed?

Ben jij beginner of denk je er om om te beginnen met elektrische roken dan zou ik zeker deze kit aanschaffen. De aanschaf prijs is laag en zou je niet moeten beletten om het elektrisch roken te proberen.

De e-sigaretten zijn navulbaar dus je hoeft niet iedere keer opnieuw zo een kit te kopen. Slechts nieuwe eliquids en op zijn tijd een nieuwe clearomizer of een nieuwe batterij.