Jiksu stardust e-cigs

jiksu e sigaret verkooppunt
Jiksu e sigaret verkooppunt

Ik surf veel, ik breng veel tijd door op internet op zoek naar nieuwtjes over e-cigs. Ik kom verschillende merken tegen, JustFog en Joyetech zijn merken waar ik regelmatig virtueel over struikel op diverse fora.

Jiksu. Dit merk kom ik bijna nooit tegen, terwijl het door bekenden van mij, en mij, redelijk veel gebruikt wordt. Waarom is er zo weinig te lezen over dit merk op internet? Ik ga op onderzoek uit en probeer zoveel mogelijk informatie over dit merk te plaatsen.

Jiksu importeert en brengt zelf elektronische sigaretten op de markt. De bekendste modellen van Jiksu zijn de:

  • Jiksu Stardust Q Color (53.00 eur +-)
  • Jiksu Stardust Quattro 4 double travelkit (49.45 eur +-)
  • Jiksu Stardust Quattro 4 single travelkit (34.95 eur +-)

De Q Color is een starterskit met een leuk patroontje op de batterij. Je kunt zo door verschillende batterijen te combineren een unieke e-cig maken. Leuk bedacht van Jiksu. De e-sigaret is krachtig en heeft een manuele 5 click batterij.  De tank is 1.2 ml groot.

Jiksu Quattro 4 double en single

Verschil tussen deze twee is dat je bij de double 2 e-sigs krijgt en bij de single 1. De inhoud van de tank is lekker groot met 1.6 ml! Met een batterij van 650 mAh is dat ook redelijk sterk te noemen, dat moet vast mooie damp produceren!

Beide zijn ze te bestellen in diverse leuke kleuren, al vind ik zelf de Q Color kwa uitvoering leuker.

Waar kan je de Jiksu bestellen?

Google is hier je beste vriend. Google op Jiksu Stardust kopen en je krijgt meer dan genoeg resultaten en webshops van elektronische sigaretten.